Duurzame energie | Zonnepanelen | Elektronica | Elektrotechniek

Een tech survivalset: De 5 must-haves voor elke techneut 

Techneuten lopen altijd voorop met de nieuwste en beste technologie. Ze worden zelden gezien zonder hun vertrouwde gadgets aan hun zijde. Als jij een tech lover bent, of er een kent, dan weet je dat het moeilijk kan zijn om te kiezen welke trends je volgt. Maar maak je geen zorgen, wij helpen je op weg. Hier zijn de musthaves voor je tech survivalset. 

Een tech survivalset 

Wat hoort er in jouw tech survivalset? De basis zijn je laptop en je kabels. Express-VPN heeft een TechSurivivalsetsamengesteld waar je alle benodigdheden in kunt vinden. Extra handig als je op reis gaat, of als je een survival lover bent maar ook een techneut. Hieronder gaan we uitleggen wat je als echte tech lover zeker ook nog aan wilt schaffen als je bij de tijd wilt blijven. 

Een goede telefoon met een goede camera 

Laten we eerlijk zijn, onze telefoons zijn tegenwoordig minicomputers. En daarom moeten ze opgewassen zijn tegen onze steeds hogere eisen. Of je nu een Iphone of een Android telefoon gebruikt, je wilt de beste hebben op de markt. Een goede telefoon moet een snelle processor hebben, veel opslagruimte hebben, een goede camera bevatten en een batterij die lang meegaat. Maar laten we eerlijk zijn, de camera is echt het belangrijkste kenmerk voor elke echte techneut. We weten immers nooit wanneer we een foto moeten maken van die geweldige nieuwe gadget die we net hebben gekocht of een video moeten maken van die hilarische kattenmeme die we net hebben gezien 

Slimme brillen 

Slimme brillen oftewel smart glasses zijn de mode- en tech-trend van de toekomst en volgens Emerce.nl terug van weggeweest. We hebben ze allemaal gezien in films en tv-programma’s die zich in de toekomst afspelen, maar ze worden snel werkelijkheid. En er zijn genoeg redenen waarom elke techneut een bril zou moeten hebben. Ten eerste kun je er handsfree mee opnemen, wat perfect is voor het opnemen van instructievideo’s of unboxing video’s. Apple, Snapchat maar ook RayBan maken slimme brillen met verschillende doeleinden. Sommigen bieden gemakkelijk toegang tot informatie zoals weersvoorspellingen, routebeschrijvingen en inkomende sms-berichten, zonder dat je hoeft weg te kijken van wat je aan het doen bent. Ook kunnen ze een augmented reality beeld geven van de wereld om je heen, waardoor je dingen kunt zien die er niet echt zijn. En ten vierde zien ze er gewoon heel cool uit. Wie wil er nu niet rondlopen als Tony Stark? 

Robots in de keuken

Een AI-spraakassistent 

Een AI-spraakassistent is als een Personal Assistant die in je zak zit. Ze kunnen vragen beantwoorden, aanwijzingen geven, alarmen en timers instellen, telefoneren en tekstberichten versturen, muziek afspelen van je favoriete streamingdiensten, smart home apparaten zoals lampen en thermostaten bedienen en nog veel meer. Als er iets is dat je nodig hebt, is de kans groot dat je AI-spraakassistent je kan helpen. Oh ja, en hadden we al gezegd dat ze ook heel leuk zijn om mee te praten? 

Deze must-haves zorgen ervoor dat elke techneut voorbereid is op alles wat het leven hem voor de voeten werpt. Heb jij wat nodig is om een techneut te zijn? Laat het ons zien door deze items vandaag nog op te nemen in je tech survival kit! 

Duurzame energie | Zonnepanelen | Elektronica | Elektrotechniek
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart